The expert tire operation in Cyprus Τηλεφωνήστε στο: Call Us Now  22 46 76 26
The expert tire operation in Cyprus Τηλεφωνήστε στο: Call Us Now  22 46 76 26
New web new web 3 new web 4 new website 1

Συμβουλές οδήγησης κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού

Κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού οι καταναλωτές μπορούν να εξοικονομήσουν καύσιμα και λεφτά ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές.

1.Nα οδηγείτε σωστά - Παρατηρήστε το όριο ταχύτητας , μειώστε την επιθετική επιτάχυνση και το φρενάρισμα , τη μείωση του χρόνου αναμονής μέσα στο όχημά σας , και να προγραμματίζετε τις μελλοντικές σας διαδρομές για να αποφεύγετε η περιττή κυκλοφοριακή συμφόρηση .

2.Κρατήστε το αυτοκίνητό σας σε καλή κατάσταση -  η αλλαγή λαδιών και αντικατάσταση του φίλτρου θα σας βοηθήσουν να πάρετε περισσότερα μίλια για κάθε γαλόνι της βενζίνης .

3.Ελέγξτε τα ελαστικά σας - η χαμηλή πίεση των ελαστικών μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την οικονομία καυσίμου . Η ιστοσελίδα SaferCar.gov συνιστά στους οδηγούς να ελέγχουν την πίεση των ελαστικών τους τουλάχιστον μία φορά το μήνα .

4.Χρησιμοποιήστε το σωστό βαθμό της βενζίνης . Ελέγξτε το εγχειρίδιο χρήσης του οχήματός σας για να μάθετε τι είναι σωστό για το αυτοκίνητό σας .

5.Χρησιμοποιήστε το Cruise Control - Διατήρηση σταθερής ταχύτητας σε μεγάλες αποστάσεις συχνά εξοικονομεί καύσιμα.

6.Μείωση της χρήσης κλισματισμού / Κλείσιμο των παραθύρων - Η χρήση του κλιματιστικού του αυτοκινήτου σας αυξάνει το κόστος του καυσίμου από 13 % έως 21 % . Αν είναι αρκετά δροσερό, χρησιμοποιήστε τη ροή - μέσω του εξαερισμού αντί τη χρήση του εναλλασσόμενου ρεύματος .

7.Μειώστε το υπερβολικό βάρος που είναι αποθηκευμένο μέσα στο όχημά σας 

8.Διαλέξτε ένα όχημα που εξοικονομά καύσιμα - Όταν έρθει η ώρα να αγοράσετε ένα νέο όχημα , να εξετάσετε την επιλογή ενός οχήματος που έχει πιστοποιηθεί με την καλύτερη βαθμολογία μίλια ανά γαλόνι , προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα των καυσίμων σας .

9.Διαλέξτε οχήματα ανάλογα με τις ανάγκες σας - Για παράδειγμα , εάν οδηγείτε κυρίως στην πόλη , ένα μικρότερο υβριδικό μπορεί να είναι σωστό για σας, επειδή έχουν καλύτερη απόσταση σε μίλια για οδήγηση στην πόλη και είναι πιο εύκολα στο παρκάρισμα. Αν χρειάζεστε ένα όχημα για βαριά χρήση , σκεφτείτε ένα καθαρά πετρελαιοκίνητο όχημα . Οι κινητήρες ντίζελ είναι πιο ήσυχοι , πιο ισχυροί , και 30 % -35 % πιο αποτελεσματικοί από ό, τι παρόμοιου μεγέθους κινητήρες βενζίνης .

10.Κοιτάξτε τις επιλογές των μέσων μαζικής κυκλοφοριας, και τις επιλογές της δημόσιας συγκοινωνίας στην περιοχή σας