The expert tire operation in Cyprus Call Now: Call Us Now  22 46 76 26
The expert tire operation in Cyprus Call Now: Call Us Now  22 46 76 26
New web new web 3 new web 4 new website 1

85 years Goodyear - Demades association

ΑνÜμεσα σε στενοýς φßλους και συνεργÜτες η D2DLtd αντιπρüσωπος και διανομÝας των ελαστικþν Goodyear γιüρτασε 85 χρüνια συνεργασßας της Goodyear με την οικογÝνεια ΔημÜδη. Το γεγονüς τßμησε με την επßσκεψη του ο κ. Jacek Pryczek, Διευθýνων Σýμβουλος της Goodyear στην ΚεντρικÞ Ευρþπη και ο κ. JozeStruznik Γενικüς ΔιευθυντÞς ΠωλÞσεων.

Ο διευθýνων σýμβουλος της D2DLtd, κ. ΔημÞτρης ΔημÜδης ανÝφερε στην ομιλßα του τα σημαντικüτερα σημεßα τα οποßα Þταν καθοριστικÜ για την επιτυχßα της Goodyear στην Κýπρο. «H Goodyear εßναι απüλυτα προσηλωμÝνη σε αυτü που κÜνει καλýτερα: στην ανÜπτυξη πρωτοποριακþν νÝων τεχνολογιþν κατασκευÞς ελαστικþν που καλýπτουν τις ανÜγκες του σýγχρονου οδηγοý. Απü τα ελαστικÜ που προσφÝρουν εξαιρετικÝς επιδüσεις ακüμα και στις πιο σκληρÝς συνθÞκες οδÞγησης μÝχρι τα ελαστικÜ μεγÜλης διÜρκειας ζωÞς που μειþνουν το λογαριασμü στο βενζινÜδικο, ο οδηγüς αποτελεß ýψιστη προτεραιüτητα σε üλες τις ενÝργειες της εταιρεßας μας».

HGoodyear εßναι απüλυτα προσηλωμÝνη σε αυτü που κÜνει καλýτερα: στην ανÜπτυξη πρωτοποριακþν νÝων τεχνολογιþν κατασκευÞς ελαστικþν που καλýπτουν τις ανÜγκες του σýγχρονου οδηγοý. Απü τα ελαστικÜ που προσφÝρουν εξαιρετικÝς επιδüσεις ακüμα και στις πιο σκληρÝς συνθÞκες οδÞγησης μÝχρι τα ελαστικÜ μεγÜλης διÜρκειας ζωÞς που μειþνουν το λογαριασμü στο βενζινÜδικο, ο οδηγüς αποτελεß ýψιστη προτεραιüτητα σε üλες τις ενÝργειες της εταιρεßας μας.

Η εταιρεßα Goodyear εßναι ανÜμεσα στις 100 πιο πρωτοποριακÝς εταιρεßες παγκοσμßως γεγονüς που δßνει αναγνþριση στα επιτεýγματα της εταιρεßας ως μια πρωτοπüρος εταιρεßα στον τομÝα της. Η Goodyear εßναι απü τις μεγαλýτερες εταιρεßες ελαστικþν, εργοδοτεß πÜνω απü 71,000 Üτομα και κατασκευÜζει προúüντα σε 22 χþρες σε üλο τον κüσμο. Δýο ΚÝντρα Καινοτομßας της στο ¶κρον του ΟχÜιο και Colmar-Berg στο Λουξεμβοýργο προσπαθοýν να αναπτýξουν state-of-the-art προúüντα και υπηρεσßες που θÝτουν το πρüτυπο της τεχνολογßας και επιδüσεων για τη βιομηχανßα.

Η Goodyear εßναι αφιερωμÝνη στην προþθηση της τεχνολογßας των ελαστικþν, καθþς στην εφαρμογÞ αυτÞς της γνþσης σε νÝα προúüντα που προωθοýν την Üριστη εμπειρßα οδÞγησης. Στο ΚÝντρο Καινοτομßας στο Akron, Ohio εργÜζονται περßπου 1.500 μηχανικοß, επιστÞμονες, τεχνικοß και Üλλοι ειδικοß για τη βελτßωση της παραγωγÞς ελαστικþν μας για μια ευρεßα ποικιλßα των οχημÜτων σε Ýξι ηπεßρους.

Δεν εßναι καθüλου τυχαßο που το motto της Goodyear εßναι madetofeelgood, δηλαδÞ φτιαγμÝνα για να νιþθεις καλÜ. Αυτü δεßχνει την προτεραιüτητα της Goodyear üσον αφορÜ τον πελÜτη, να Ýχει μια Üριστη εμπειρßα οδÞγησης αλλÜ χωρßς να θυσιÜζει τις εξαιρετικÝς επιδüσεις. Τα ελαστικÜ Goodyear βρßσκονται ανÜμεσα στα καλýτερα ελαστικÜ παγκοσμßως γιατß συνδυÜζουν την ποιüτητα με την οικονομßα στα καýσιμα καθþς και την αποδοτικüτητα.

Aντιπρüσωποι των ελαστικþν Goodyear στην Κýπρο εßναι η D2D Ltd.