D2D The expert tire operation in Cyprus
: Call Us Now  22 46 76 26
new website 1 New web new web 3 new web 4

Online

searchDealer

EU tire label

, . , , .

Dunlop SP Sport Maxx GT

RunOnFlat Dunlop

SP Sport Maxx GT ROF

 

Αντερη πρσφυση σε στεγν δρμο με τεχνολογα αγνων

Απολαστε εξαιρετικ πρσφυση με το Sport Maxx GT. Η σνθεση του πλματος περιχει αγωνιστικ αιθλη που αυξνει την πρσφυση και την απδοση φρεναρσματος σε στεγν δρμο.

 

Χειρισμς και ανταπκριση ακριβεας

Η Τεχνολογα Dunlop Touch συνδυζει πολλ προηγμνα χαρακτηριστικ που παρχουν χειρισμ και ανταπκριση ακριβεας. Το εππεδο προφλ του πλματος φρνει περισστερο ελαστικ σε επαφ με το δρμο, για αυξημνη ακρβεια οδγησης και μεγαλτερη ανδραση με το δρμο.

 

Σταθερτητα στις υψηλς ταχτητες και στις στροφς

Το Sport Maxx GT διατηρε το σχμα του στις ταχτητες αυτοκινητδρομου, κτι που βοηθει στην ενσχυση της σταθερτητας και της ανθεκτικτητας. Η πεση κατανμεται σε ολκληρη την επιφνεια επαφς, κτι που χει ως αποτλεσμα την ομαλτερη μετβαση απ την ευθεα στις στροφς.

 

RunOnFlat

Η τεχνολογα Dunlop RunOnFlat επιτρπει να συνεχσετε τη διαδρομ μετ απ διτρηση σκσιμο του ελαστικο για ως και 80 km με μγιστη ταχτητα 80 km/h.

 

 

 

ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ

Ο ασμμετρος σχεδιασμς του πλματος παρχει βελτιωμνο χειρισμ και αντσταση στην υδρολσθηση. Η συνεχς κεντρικ λωρδα αυξνει τη σταθερτητα και την ακρβεια. Η ασμμετρη διταξη των αυλακσεων ενισχει το κρτημα σε βρεγμνες και στεγνς επιφνειες.

Πλεονεκτματα

Βελτιωμνη επδοση στις ευθεες και τις στροφς, αυξημνη αντσταση στην υδρολσθηση.

 

ΠΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΛΜΑΤΟΣ

Η να γενι ελαστικν Dunlop διαθτει πιο εππεδο προφλ πλματος με 4-8% μεγαλτερη επιφνεια επαφς, ανλογα με τις διαστσεις και τον τπο του ελαστικο. Η μεγαλτερη επιφνεια επαφς παρχει καλτερη σταθερτητα και βελτιωμνη ανδραση με το δρμο, επιτρποντας στα ελαστικ να αποκρνονται γργορα και με ακρβεια.

Πλεονεκτματα

Αυξημνη σταθερτητα και ακρβεια οδγησης, μειωμνη φθορ στο τακονι και στο κρο, εξαιρετικ σταθερτητα και ακρβεια στις στροφς, αντερο κρτημα στο στεγν.

 

MULTI RADIUS TREAD (MRT)

Ο σχεδιασμς MRT χρησιμοποιε δκα διαφορετικς ακτνες και κατ συνπεια χει μεγαλτερη ακρβεια. Αυτ χει ως αποτλεσμα μια πολ αποδοτικ κατανομ της πεσης στην επιφνεια επαφς με το δρμο. τσι χουμε ομαλτερη μετβαση απ την ευθεα στη στροφ και, κατ συνπεια, πιο ακριβες και σταδιακς αντιδρσεις.

Πλεονεκτματα

Σημαντικ βελτιωμνος λεγχος κατ την ανπτυξη του αποτυπματος σε λες τις συνθκες οδγησης, χειρισμς με απκριση σε στεγν και βρεγμνο, αυξημνος λεγχος στις στροφς.

 

ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΛΑΚΩΣΗΣ

Ενισχει το σνδεσμο μεταξ ελαστικο και ζντας για μεγαλτερη ακρβεια στην οδγηση. πως το κρτημα μεταξ του χεριο σας και του τιμονιο, τσι και το Ειδικ Σστημα Αυλκωσης ενισχει τον λεγχο και μεταφρει μια εξαιρετικ ανδραση με το δρμο..

Πλεονεκτματα

Βελτιωμνη ανδραση με το δρμο, μεγαλτερη σταθερτητα και ακρβεια.

 

ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ/ΑΥΛΑΚΩΣΕΩΝ

Ο ασμμετρος σχεδιασμς του πλματος με μεταβλητ λγο επιφνειας/αυλακσεων εξασφαλζει υψηλ εππεδα αντστασης στην υδρολσθηση. Το μαζικ εξωτερικ μπλοκ μου διασφαλζει τη γργορη και χωρς αναταρξεις απομκρυνση του νερο, διασφαλζοντας συγχρνως μια εξαιρετικ σταθερτητα στις στροφς.

Πλεονεκτματα

Υψηλ αντσταση στην υδρολσθηση, μεγαλτερη επαφ με το δρμο, αυξημνη σταθερτητα στις στροφς και αυξημνη ακρβεια οδγησης.

 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΦΛΑΝΤΖΑΣ (MFS)

να σστημα προστασας της φλντζας της ζντας. Το σστημα MFS χρησιμοποιε να προφλ γμας που διατρχει την περμετρο του ελαστικο πνω απ τη φλντζα του τροχο. Αυτ δημιουργε μια ζνη προστασας.

Πλεονεκτματα

Προστατεει τους ακριβος τροχος αλουμινου απ τα κρσπεδα.

 

JOINTLESS BELT (JLB)

Μια Υβριδικ Τεχνολογα Επικλυψης που μεινει την περιφερειακ παραμρφωση στις υψηλς ταχτητες.

Πλεονεκτματα

Αντερη σταθερτητα στις υψηλς ταχτητες, ομαλ και ομοιμορφη φθορ.

 

ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ

Η σνθεση του πλματος αναμιγνεται με νανοσωματδια αιθλης που χρησιμοποιεται στα αγωνιστικ ελαστικ. Αυτ τα νανοσωματδια συνδυζονται με ρητνη και πολυμερ για εξαιρετικ πρσφυση σε στεγνος και βρεγμνους δρμους.

Πλεονεκτματα

Αντερο κρτημα σε στεγν και βρεγμνο, φρενρισμα ακριβεας, μικρτερη φθορ.

 

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΠΛΟΥ ΠΥΡΙΤΙΟΥ

Αυτ η σνθεση βελτινει την απδοση της επιτχυνσης και μεινει τη φθορ.

Πλεονεκτματα

Εξαιρετικ απδοση φρεναρσματος και επιτχυνσης, ριστος χειρισμς στον δρμο κατ το καλοκαρι και το φθινπωρο, υψηλ πρσφυση, αντοχ στη φθορ.

 

ΣΥΝΘΕΣΗ SILICA-PLUS

Μια σνθεση πλματος που προρχεται απ τα αγωνιστικ ελαστικ και παρχει υψηλ εππεδα πρσφυσης, ειδικ στους βρεγμνους δρμους και τις χαμηλς θερμοκρασες.

Πλεονεκτματα

Εξαιρετικ απδοση φρεναρσματος και επιτχυνσης, υψηλ πρσφυση σε συνθκες υγρο και ψυχρο καιρο, μικρ φθορ.

 

RUNONFLAT

Dunlop Self Supporting Technology (DSST)

Η Τεχνολογα RunOnFlat της Dunlop δνει τη δυναττητα συνεχος οδγησης μετ απ κλατρισμα σκσιμο για ως και 80km. Τα ελαστικ RunOnFlat διαθτουν ενισχυμνα πλευρικ τοιχματα, που δνουν τη δυναττητα στο ελαστικ να διατηρε την κινητικτητ του μετ απ πλρη απλεια της πεσης αρα.

Σημεωση για την Ασφλεια

Τα ελαστικ Dunlop RunOnFlat πρπει να τοποθετονται μνο σε αυτοκνητα σχεδιασμνα να κινονται με σκασμνα ελαστικ και τα οποα εναι εξοπλισμνα με μια πλρως λειτουργικ διταξη προειδοποησης απλειας πεσης ελαστικν, πως το Dunlop WARNAIR. Δεν θα πρπει να γνεται υπρβαση της μγιστης απστασης των 80 km/50 mile και της μγιστης ταχτητας των 80 kmh/50 mph. Παρακαλομε, ανατρξτε στο εγχειρδιο του αυτοκιντου σας καθς οι συστσεις των κατασκευαστν για να συγκεκριμνο χημα μπορε να διαφρουν.

 

 

 

 

Goodyear New Generation RunOnFlat Video

Don't let a puncture ruin your day ! Funny Videos

 

Video
Size Width Height Rim LI/SI Special Details
235/50R18 235 50 18  97V MO MFS
245/50R18 245 50 18  100Y * MFS
245/45R18 245 45 18  96Y BMW Original
245/45R19 245 45 19  98Y BMW Original
275/40R19 275 40 19  101Y *
275/40R18 275 40 18  99Y * MFS
275/30R20 275 30 20  97Y * XL
245/35R20 245 35 20  95Y * MFS
245/40R19 245 40 19  94Y * MFS
275/35R19 275 35 19  96Y * MFS