The expert tire operation in Cyprus Τηλεφωνήστε στο: Call Us Now  22 46 76 26
The expert tire operation in Cyprus Τηλεφωνήστε στο: Call Us Now  22 46 76 26
New web new web 3 new web 4 new website 1

85 χρόνια συνεργασίας Goodyear - Demades

Ανάμεσα σε στενούς φίλους και συνεργάτες η D2DLtd αντιπρόσωπος και διανομέας των ελαστικών Goodyear γιόρτασε 85 χρόνια συνεργασίας της Goodyear με την οικογένεια Δημάδη. Το γεγονός τίμησε με την επίσκεψη του ο κ. Jacek Pryczek, Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear στην Κεντρική Ευρώπη και ο κ. JozeStruznik Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της D2DLtd, κ. Δημήτρης Δημάδης ανέφερε στην ομιλία του τα σημαντικότερα σημεία τα οποία ήταν καθοριστικά για την επιτυχία της Goodyear στην Κύπρο. «H Goodyear είναι απόλυτα προσηλωμένη σε αυτό που κάνει καλύτερα: στην ανάπτυξη πρωτοποριακών νέων τεχνολογιών κατασκευής ελαστικών που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού. Από τα ελαστικά που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες οδήγησης μέχρι τα ελαστικά μεγάλης διάρκειας ζωής που μειώνουν το λογαριασμό στο βενζινάδικο, ο οδηγός αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα σε όλες τις ενέργειες της εταιρείας μας».

HGoodyear είναι απόλυτα προσηλωμένη σε αυτό που κάνει καλύτερα: στην ανάπτυξη πρωτοποριακών νέων τεχνολογιών κατασκευής ελαστικών που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού. Από τα ελαστικά που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες οδήγησης μέχρι τα ελαστικά μεγάλης διάρκειας ζωής που μειώνουν το λογαριασμό στο βενζινάδικο, ο οδηγός αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα σε όλες τις ενέργειες της εταιρείας μας.

Η εταιρεία Goodyear είναι ανάμεσα στις 100 πιο πρωτοποριακές εταιρείες παγκοσμίως γεγονός που δίνει αναγνώριση στα επιτεύγματα της εταιρείας ως μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της. Η Goodyear είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών, εργοδοτεί πάνω από 71,000 άτομα και κατασκευάζει προϊόντα σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δύο Κέντρα Καινοτομίας της στο ¶κρον του Οχάιο και Colmar-Berg στο Λουξεμβούργο προσπαθούν να αναπτύξουν state-of-the-art προϊόντα και υπηρεσίες που θέτουν το πρότυπο της τεχνολογίας και επιδόσεων για τη βιομηχανία.

Η Goodyear είναι αφιερωμένη στην προώθηση της τεχνολογίας των ελαστικών, καθώς στην εφαρμογή αυτής της γνώσης σε νέα προϊόντα που προωθούν την άριστη εμπειρία οδήγησης. Στο Κέντρο Καινοτομίας στο Akron, Ohio εργάζονται περίπου 1.500 μηχανικοί, επιστήμονες, τεχνικοί και άλλοι ειδικοί για τη βελτίωση της παραγωγής ελαστικών μας για μια ευρεία ποικιλία των οχημάτων σε έξι ηπείρους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το motto της Goodyear είναι madetofeelgood, δηλαδή φτιαγμένα για να νιώθεις καλά. Αυτό δείχνει την προτεραιότητα της Goodyear όσον αφορά τον πελάτη, να έχει μια άριστη εμπειρία οδήγησης αλλά χωρίς να θυσιάζει τις εξαιρετικές επιδόσεις. Τα ελαστικά Goodyear βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα ελαστικά παγκοσμίως γιατί συνδυάζουν την ποιότητα με την οικονομία στα καύσιμα καθώς και την αποδοτικότητα.

Aντιπρόσωποι των ελαστικών Goodyear στην Κύπρο είναι η D2D Ltd.