The expert tire operation in Cyprus Τηλεφωνήστε στο: Call Us Now  22 46 76 26
The expert tire operation in Cyprus Τηλεφωνήστε στο: Call Us Now  22 46 76 26
New web new web 3 new web 4 new website 1

4x4 & SUV GoodYear

Excellence

Γιατί να επιλέξετε αυτό το ελαστικό

Εύκολο φρενάρισμα σε υγρό οδόστρωμα Το ελαστικό Goodyear Excellence κατασκευάζεται από μια νέα γόμα πολυμερούς που το βοηθά να έχει καλό κράτημα στον δρόμο, ακόμα και στις πιο υγρές συνθήκες. Αυτό το χαρακτηριστικό αποδίδει βραχύτερη απόσταση πέδησης, για να νιώθετε σιγουριά όταν οδηγείτε υπό βροχή.
Ομοιόμορφη φθορά και ομαλός χειρισμός Τα ελαστικά Excellence είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να κατανέμουν την πίεση ομοιόμορφα σε όλη τους την επιφάνεια, πράγμα που σημαίνει περισσότερο ομοιόμορφη φθορά μακροπρόθεσμα και ομαλότερο χειρισμό, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες στους αυτοκινητόδρομους. Οι πρόσθετοι σταθεροποιητές ώμων βελτιώνουν επίσης την απόδοση στις στροφές, ώστε να νιώθετε σιγουριά σε κάθε διαδρομή.
Αθόρυβη, άνετη οδήγηση Απολαμβάνετε αθόρυβη, άνετη οδήγηση κάθε φορά, με πέλμα σχεδιασμένο ειδικά ώστε να μειώνεται ο υπερβολικός θόρυβος. 

Απολαύστε εξαιρετικό κράτημα, χειρισμό ακριβείας και άνετη οδήγηση, με αυτό το ελαστικό «τρία σε ένα».
Αναζητάτε ένα ελαστικό «τρία σε ένα» που αποδίδει εξαιρετικό κράτημα και χειρισμό και σας διασφαλίζει άνετη οδήγηση καθημερινά; Ανακαλύψτε τα Goodyear Excellence σήμερα.

• Βελτιωμένο κράτημα σε βρεγμένους δρόμους
• Ομοιόμορφη φθορά και ομαλός χειρισμός
• Αθόρυβη, άνετη οδήγηση

Video