The expert tire operation in Cyprus Τηλεφωνήστε στο: Call Us Now  22 46 76 26
The expert tire operation in Cyprus Τηλεφωνήστε στο: Call Us Now  22 46 76 26
New web new web 3 new web 4 new website 1

Η Εταιρεία μας

About Pic

Προφίλ Εταιρείας

Η D2DLtd είναι ευρέως αποδεκτή ως κορυφαία εξειδικευμένη εταιρεία ελαστικών στην Κύπρο. Στελεχώνεται με ειδικευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εμπορίας ελαστικών και είναι αναγνωρισμένη από τις εταιρείες διεθνούς κύρους για την εισαγωγή και διανομή των εμπορικών σημάτων τους. Η εταιρεία διασφαλίζει ευρεία διανομή ελαστικών στο νησί σε πάνω από 225 σημεία πώλησης των αντιπροσώπων και συνολική διαχείριση των αναγκών σε ελαστικά για λογαριασμό των στόλων με ένα κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο. Μπορούμε να σας παρέχουμε όλα τα μεγέθη και τύπους ελαστικών.

Ένα ευρύ φάσμα των αποθεμάτων περιλαμβάνει προϊόντα για τον απλό χρήστη και τον απαιτητικό αγοραστή, ελαστικά για ελαφριού τύπου οχήματα και μια ειδική σειρά ελαστικών φορτηγών για κάθε εφαρμογή. Ελαστικά για βιομηχανικά και γεωργικά μηχανήματα είναι διαθέσιμα για διάφορες χρήσεις και το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας παρέχει βοήθεια για την επιλογή του σωστού ελαστικού σε κάθε περίπτωση.

Προμηθεύουμε συνεργεία σε όλη την Κύπρο: Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο.

Η D2DLtd είναι εισαγωγέας και διανομέας επιβατικών ελαστικών, ελαστικών για φορτηγά, αγροτικά, 4x4, SUV κ.α.

Για να είμαστε βέβαιοι ότι ο πελάτης παίρνει ακριβώς αυτό θέλει, όταν το θέλει, δίνουμε έμφαση στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση εντός καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων, η οποία περιλαμβάνει την παράδοση των ελαστικών σε όλη την Κύπρο από έμπειρο προσωπικό, με εγγυημένα γρήγορη παράδοση σε μια πελατειακή βάση πέραν των 225.

Είμαστε oι εξουσιοδοτημένοι εισαγωγείς και διανομείς των πιο κάτω εμπορικών σημάτων:

Goodyear

Dunlop

Fulda

Sava

Kelly

Debica

Titan

Bρείτε στην ιστοσελίδα μας την πιο ολοκληρωμένη σειρά ελαστικών στην Κύπρο!