The expert tire operation in Cyprus Τηλεφωνήστε στο: Call Us Now  22 46 76 26
The expert tire operation in Cyprus Τηλεφωνήστε στο: Call Us Now  22 46 76 26
New web new web 3 new web 4 new website 1

ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΜΑΣ

Η D2D Ltd παρέχει όλη τη γκάμα των ελαστικών της GOODYEAR: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Debica & Kelly, προσφέροντας προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών. Η εταιρεία της GOODYEAR συνεχίζει να θέτει νέα πρότυπα στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών για τα ελαστικά.

Το εύρος των μάρκων και των προϊόντων του Ομίλου Goodyear προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας, που αναπτύχθηκε έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες και διαφορετικές για τον καθένα ανάγκες.

• Κάθε μάρκα έχει αξία για τον καταναλωτή ο οποίος τις οδηγεί ...

• Για τον επενδυτή ο οποίος βάζει τα χρήματά του πίσω από αυτές ...

• Έχουν αξία για τον πελάτη που τα πωλεί ...

• Για την αυτοκινητοβιομηχανία που επιλέγει να τα βάλει σε ένα νέο όχημα ...

• Οι μάρκες μας έχουν αξία για τους συνεργάτες της Goodyear ,  οι οποίοι επιλέγουν να εργάζονται για μας ... συνεργάτες οι οποίοι είναι περήφανοι να πουν ότι εργάζονται για την Goodyear.

Η Goodyear είναι μία από τις premium μάρκες που ανήκουν Goodyear. Η μακροχρόνια φήμη της χτίστηκε πάνω στην καινοτομία των προϊόντων, την ασφάλεια και την ποιότητα των επιδόσεων τους. Η Goodyear είναι επίσης βασικός ηγέτης στην απόδοση των ευρωπαϊκών παραμέτρων των ελαστικών στη σήμανση της Ευρωπαϊκής Ετικέτας και είναι μια κορυφαία επιλογή για τους ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων της Mercedes-Benz, BMW, Renault, Fiat και Land Rover.

Η Dunlop είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες ελαστικών υψηλών και υπέρ υψηλών επιδόσεων στον κόσμο, με ένα εντυπωσιακό ιστορικό και επιτυχίες στον  μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η αγωνιστική εμπειρία που δίνουν τα ελαστικά Dunlop είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη φιλοσοφία της ανάπτυξης του προϊόντος, η οποία οδηγεί σε καινοτόμες τεχνολογίες για ελαστικά σχεδιασμένα για καθημερινή οδήγηση.

Η Fulda, μία από τις κορυφαίες μάρκες ελαστικών της Γερμανίας, προσφέρει μια ολοκληρωμένη, υψηλής ποιότητας γκάμα προϊόντων που αποδίδουν στο μέγιστο την αξία τους , και παρέχει ασφαλή, μακροχρόνια απόδοση σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών σε επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά.

Η ποιότητα των ελαστικών Sava έρχεται σε λογικές τιμές με ελαστικά καλής απόδοσης. Αυτό σας διαβεβαιώνει ότι έχετε κάνει μια οικονομική  αγορά που συνδυάζει άνεση και ασφάλεια. Η Sava παράγει επίσης ελαστικά για επαγγελματικά οχήματα.

Η Dębica προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ελαστικών επιβατικών αυτοκινήτων που έχουν σχεδιαστεί για σταθερό χειρισμό και οικονομία. Η Dębica παράγει επίσης ελαστικά για επαγγελματικά οχήματα.

HKellyπροσφέρει στην καθημερινότητα των οδηγών ένα βασικό ελαστικό, το οποίο καλύπτει την πολυάσχολη ζωή σε οικονομική τιμή, ενώ δεν συμβιβάζεται όσον αφορά την ποιότητα. Έχει κερδίσει την φήμη πως προσφέρει «Μια καλή συμφωνία σε ένα εξαιρετικό ελαστικό», και έτσι δίνει την αξία σε ευσυνείδητους οδηγούς να επιλέξουν Kelly.