The expert tire operation in Cyprus Τηλεφωνήστε στο: Call Us Now  22 46 76 26
The expert tire operation in Cyprus Τηλεφωνήστε στο: Call Us Now  22 46 76 26
New web new web 3 new web 4 new website 1

Events

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ!

1. Οδηγείτε με κατά το δυνατόν σταθερή ταχύτητα, αποφεύγοντας έντονα φρεναρίσματα και επιταχύνσεις. 2. Αλλάζετε ταχύτητα χωρίς ν' ανεβάζετε στροφές στον κινητήρα, δηλαδή ανάμεσα στις 2.000 και 2.500...

Πως διαβάζετε τα ελαστικά σας

Τα ελαστικά, βάσει νόμου, αναγραφούν στα τοιχώματά τους, όλα τα στοιχεία τους για να αναγνωρίζονται και να κατηγοριοποιούνται. Για να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό μπορούμε να δούμε ένα παράδειγμα κωδικού για την διάσταση του ελαστικού με όλα τα στοιχεία του.

Με τι πίεση να φουσκώσω τα ελαστικά μου;

Με τι πίεση να φουσκώσω τα ελαστικά μου; Το ελαστικό σας είναι ξεφούσκωτο, αλλά δεν έχει ίχνος ρωγμής; Θα πρέπει να φουσκώσετε ξανά τα ελαστικά σας με την σωστή πίεση. Πού θα την βρείτε;

Σωστό φούσκωμα ελαστικών

Η διατήρηση του συνιστώμενου επιπέδου πίεσης αέρα στα ελαστικά σας θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους και θα διασφαλίσει βέλτιστο χειρισμό, φρενάρισμα και οικονομία καυσίμου.

Οδηγώντας στην βροχή: Τι να προσέχω

Σας παραθέτουμε 10+3 απλές, πρακτικές συμβουλές για ασφαλή οδήγηση στην βροχή.

5 σημάδια στα ελαστικά αυτοκινήτου που πρέπει να προσέχουμε!

Ακριβώς όπως αρχίζετε να πονάτε τα πόδια σας μετά από μια μεγάλη βόλτα, έτσι και τα ελαστικά αυτοκινήτου σας φθείρονται κάθε φορά που οδηγείτε. Αυτό δεν είναι απαραίτητα σημάδι κακής οδήγησης αλλά μάλλον ένα αναπόφευκτο γεγονός της ζωής. Τα ελαστικά φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. Και επειδή ένα πρόβλημα στα ελαστικά αυτοκινήτου σας, κατά την οδήγηση μπορεί να είναι καταστροφικό, και να σας οδηγήσει να χάσετε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας ή να σας αφήσει στη μέση του πουθενά, χωρίς κανέναν εύκολο τρόπο για να επιστρέψετε στο σπίτι σας, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε πότε τα ελαστικά σας είναι σε κακή κατάσταση ώστε να μπορείτε να τα αλλάξετε και να αγοράσετε νέα ελαστικά αυτοκινήτου πριν κάτι πάει στραβα.

Έλεγχος του πέλματος των ελαστικών σας

Η κατάσταση του πέλματος του ελαστικού σας αποτελεί ένδειξη της καλής κατάστασης του οχήματός σας. Η διενέργεια τακτικών ελέγχων και στα τέσσερα ελαστικά, μπορεί να βοηθήσει στη διάγνωση πιθανών προβλημάτων που ενδέχεται να απαιτούν παρέμβαση από επαγγελματία. Να ελέγχετε τα ελαστικά σας τουλάχιστον μία φορά το μήνα, καθώς και πριν και μετά από μεγάλα ταξίδια.

Διατήρηση σωστής πίεσης των ελαστικών

Η πίεση των ελαστικών μπορεί να επηρεάσει το χειρισμό, τις αλλαγές πορείας, το φρενάρισμα και την αποδοτικότητα καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Ένα ελαστικό με λάθος πίεση θα φθαρεί πιο γρήγορα και ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά σας.

85 χρόνια συνεργασίας Goodyear - Demades

Ανάμεσα σε στενούς φίλους και συνεργάτες η D2D Ltd αντιπρόσωπος και διανομέας των ελαστικών Goodyear γιόρτασε 85 χρόνια συνεργασίας της Goodyear με την οικογένεια Δημάδη. Το γεγονός τίμησε με την επίσκεψη του ο κ. Jacek Pryczek, Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear στην Κεντρική Ευρώπη και ο κ. Joze Struznik Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων.

Συμβουλές οδήγησης κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού

Κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού οι καταναλωτές μπορούν να εξοικονομήσουν καύσιμα και λεφτά ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές.